Lid worden

Lid worden van de Regionale Kring kan snel en eenvoudig, in enkele stappen. Vul onderstaande velden volledig in, en druk op 'Nu verzenden'. Uw gegevens worden automatisch en onmiddellijk doorgestuurd naar het Bestuur. Vergeet niet om onderaan uw werkregio te vermelden voor u de gegevens verstuurt.

Het Bestuur bepaalt jaarlijks het bedrag van het lidgeld, en voor het werkingsjaar 2018 bedraagt dit 40 EURO. Aansluitend op het versturen van uw identificatiegegevens schrijft u dan ook 40 EURO over op rekeningnummer BE51 0011 9632 6662 (BIC: GEBABEBB). Zo is uw lidmaatschap geldig gemaakt. Het Bestuur contacteert u dan van zodra uw storting ontvangen is.

Wij respecteren uw privacy: uw gegevens worden met de nodige discretie behandeld en niet zonder uw toestemming doorgegeven aan derden. Van de doorgestuurde gegevens worden enkel uw naam, voornaam, telefoon- en/of gsm-nummer en werkregio op de website vermeld. Indien u niet wil vermeld worden op de website volstaat het om, naast de werkregio, te vermelden “Gegevens niet publiceren op de website”.

 

Nu voor slechts

40 euro

bijdrage per jaar

  • De Kring is 1 centraal aanspreekpunt
  • Door connecties te leggen zorg je voor een betere samenwerking
  • Toegang tot bijscholingen
  • Verwerken van medisch afval
  • ....
Geef de verschillende gemeentes op waar je actief bent (postcode + gemeente).
De velden met * zijn verplicht

Met dank aan onze sponsers